Gáz ügyintézés - Dél-dunántúl Oldaltérkép Kontakt E.ON Világ eon.com http://www.eon-energy.com
Navigáció: Ügyfélszolgáltaink Navigáció: Vállalati kultúra Navigáció: Társadalmi szerepvállalás Navigáció: Sajtószoba Navigáció: Vállalatcsoport
Navigáció: Lakossági ügyfelek

Árak, árszabások Kép: Egy fiatal hölgy és egy úr számlát ellenõriznek
A földgáz ára több tényezõbõl tevõdik össze. Ön egyrészt fizet a hálózathasználatért rendszerhasználati díjat (RHD-t) a hálózati társaságoknak, másrészt magáért a földgázért a szolgáltatónak.

Jelenleg az egyetemes szolgáltatók a hálózati társaságoknak fizetnek a hálózat használatért (RHD-kat) és nagykereskedõnek a földgázért. Az egyetemes szolgáltatási díjak, az RHD díjak, valamint az egyetemes szolgáltatók és nagykereskedõk közötti díjak hatóságilag szabályozottak.

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. a fenti díjakat összevontan jeleníti meg számláiban, így Önnek nem kell több számlával bajlódnia és több cégnek is fizetnie.
Ikon: Link RHD díjszabások
A külön díj ellenében végezhetõ szolgáltatások körét és díját az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. üzletszabályzatának 7. számú függeléke tartalmazza.
  
menu_arak.php
Link: Top Jogi nyilatkozat Link: Adatvédelem Link: Impresszum Link: Nyomtatás Oldalzáró: Copyright E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt.
Link: Abbinder